Papa Benedict se întâlneşte vineri cu Traian Băsescu

Papa Benedict al XVI-lea se va întâlni, vineri, cu preşedintele Traian Băsescu, aşa cum era programat, a confirmat marţi purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, citat de presa italiană.

1936 afișări
Imaginea articolului Papa Benedict se întâlneşte vineri cu Traian Băsescu

Papa Benedict se va întâlni vineri cu Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vineri este în continuare pe agendă audienţa cu preşedintele român Traian Băsescu", a declarat părintele Federico Lombardi, citat de ediţia online a publicaţiei La Stampa.

"Papa Bendict îşi va menţine toate angajamentele până pe data de 28 februarie", a adăugat părintele Lombardi, conform publicaţiei Avvenire, afiliată Bisericii Romano-catolice.

Papa Benedict al XVI-lea a anunţat luni că va renunţa la pontificat pe data de 28 februarie, din cauza stării de sănătate şi a vârstei înaintate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici