Papa cere comunităţii internaţionale să le sprijine pe victimele cutremurului

Papa Francisc a făcut apel la sprijin pentru victimele cutremurului în timpul audienţei sale săptămânale de la Vatican.

110 afișări
Imaginea articolului Papa cere comunităţii internaţionale să le sprijine pe victimele cutremurului

Papa cere comunităţii internaţionale să le sprijine pe victimele cutremurului

Papa Francisc a făcut apel la comunitatea internaţională ca să continue să sprijine eforturile de salvare după cutremurul de luni din Turcia.

La finalul audienţei sale săptămânale de la Vatican, el a încurajat lumea să arate „solidaritate cu aceste ţări", referindu-se la Turcia şi Siria.

„Mă rog pentru ele cu emoţie şi am vrut să spun că sunt aproape de aceşti oameni, de familiile victimelor şi de toţi cei care suferă din cauza acestui dezastru devastator", a spus Papa, potrivit Sky News.

Echipele de urgenţă din numeroase ţări continuă să caute persoane prinse sub dărâmături în Turcia şi Siria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici