Papa Francisc a anunţat că va merge la Sarajevo pe 6 iunie

Papa Francisc a anunţat că va merge pe 6 iunie la Sarajevo, oraşul martir al conflictului din Balcani din anii '90, vizită cu ocazia căreia va vorbi despre pace şi dialog între religii.

18 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a anunţat că va merge la Sarajevo pe 6 iunie

Papa Francisc a anunţat că va merge la Sarajevo pe 6 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dragi fraţi şi surori, doresc să vă anunţ că sâmbătă, 6 iunie, cu voia lui Dumnezeu, voi merge la Sarajevo, capitala Bosniei şi Herţegovinei", a anunţat Suveranul Pontif în timpul rugăciunii "Angelus" de duminică.

"Vă cer încă de acum să vă rugaţi pentru ca vizita mea la aceste dragi populaţii să fie de încurajare pentru credincioşii catolici, să trezească germenii de bine şi să contribuie la consolidarea fraternităţii şi a păcii, a dialogului interreligios şi a prieteniei", a continuat el.

Călătoria Papei Francisc la Sarajevo este a doua vizită oficială pe care o face în Balcani, după cea din Albania (21 septembrie 2014).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici