Parinţii autorului masacrului din Germania au redactat o scrisoare deschisă

Părinţii lui Tim Kretschmer, adolescentul care a ucis săptămâna trecută 15 persoane în Germania, au redactat o scrisoare deschisă în care spun că nu ştiau că fiul lor ar putea fi capabil de un asemenea gest, relatează Bildt în ediţia electronică.

22 afișări
Imaginea articolului Parinţii autorului masacrului din Germania au redactat o scrisoare deschisă

Parinţii autorului masacrului din Germania au redactat o scrisoare deschisă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adolescentul în vârstă de 17 ani a furat una dintre armele tatălui său şi a comis un atac la liceul său din Winnenden.

"Ne întrebăm iar şi iar cum a fost posibil aşa ceva. De ce nu am observat niciodată ura şi disperarea lui. Până la incidentul acesta îngrozitor am fost o familie normală", scriu mama, tatăl şi sora agresorului, în vârstă de 14 ani.

Cei trei au transmis condoleanţe familiilor celor 15 victime ale masacrului de la şcoală. După incident, familia şi-a părăsit pentru şase zile locuinţa şi a stat la prieteni, în afara oraşului.

Avocatul familiei, Achim Baechle (51 de ani) a declarat că ei "sunt sub o tensiune psihologică foarte mare". "Se întreabă în mod constant «de ce», fără să găsească un răspuns", a explicat el.

Cadavrul agresorului va fi incinerat săptămâna viitoare, dar nu vor fi organizate funeralii.

Citeşte şi:

15 morţi, în incidentul armat de la o şcoală din Germania (Video)

Decepţia în dragoste, cauza masacrului din Germania

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici