Parlamentul din Letonia a declarat Rusia „stat sponsor al terorismului"

Parlamentul leton a declarat Rusia „stat sponsor al terorismului" din cauza atacurilor asupra civililor din Ucraina, potrivit CNN.

380 afișări
Imaginea articolului Parlamentul din Letonia a declarat Rusia „stat sponsor al terorismului"

Parlamentul unicameral al Letoniei s-a întrunit joi, iar parlamentarii au decis să declare Rusia drept „stat sponsor al terorismului". Decizia a fost luată ca urmare a atacurile asupra civililor în timpul războiului din Ucraina.

„Seimul a adoptat o declaraţie cu privire la atacurile militare ţintite ale Rusiei împotriva civililor şi a zonelor publice din Ucraina, recunoscând violenţa Rusiei împotriva civililor ca fiind terorism şi Rusia ca stat sponsor al terorismului", au anunţat, joi, reprezentanţii Parlamentul leton.

De asemenea, parlamentarii letoni au îndemnat ţările UE să oprească imediat eliberarea de vize turistice şi de intrare pentru cetăţenii ruşi şi belaruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici