Partidul Conservator, al premierului Boris Johnson, avans de 7% în faţa laburiştilor, înaintea scrutinului din Marea Britanie

Partidul Conservator, al premierului în funcţie Boris Johnson, are un avans de 7% faţă de Partidul Laburist (opoziţie), înaintea scrutinului parlamentar anticipat programat pe 12 decembrie, arată un sondaj efectuat de Institutul ICM la comanda agenţiei de presă Reuters.

862 afișări
Imaginea articolului Partidul Conservator, al premierului Boris Johnson, avans de 7% în faţa laburiştilor, înaintea scrutinului din Marea Britanie

Partidul Conservator, avans de 7% în faţa laburiştilor, înaintea scrutinului din Marea Britanie

Partidul Conservator (centru-dreapta) este creditat cu 42% din intenţiile de vot, cu 1% în plus faţă de săptămâna trecută.

Partidul Laburist (centru-stânga), condus de Jeremy Corbyn, are o cotă de 35% (plus 1% comparativ cu săptămâna trecută).

Partidul Liberal-Democrat (proeuropean, opoziţie) este creditat cu 13% din intenţiile de vot, în timp ce Partidul Brexit este la nivelul de 3% (minus 1%).

Sondajul a fost efectuat de Institutul ICM în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, pe un eşantion reprezentativ de 2.029 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
m.britanie,
alegeri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici