Patru jurnalişti italieni au fost răpiţi în Libia

Patru jurnalişti italieni au fost răpiţi în Libia, existând suspiciuni că ar fi fost capturaţi de forţele loiale lui Muammar Kadhafi.

186 afișări
Imaginea articolului Patru jurnalişti italieni au fost răpiţi în Libia

Patru jurnalişti italieni au fost răpiţi în Libia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de preşedintele Asociaţiei jurnaliştilor din regiunea Lazio, Bruno Tucci, dar şi de Ministerul italian de Externe, informează site-ul de ştiri TGcom.it

Este vorba de doi jurnalişti de la principalul ziar italian, Corriere della Sera - Elisabetta Rosaspina şi Giuseppe Sarcina -, de unul care lucrează pentru La Stampa, Domenico Quirico, şi de corespondentul ziarului catolic L'Avvenire, Claudio Monici.

Ministerul italian de Externe are informaţii conform cărora cei patru jurnalişti ar fi deţinuţi de trupele loiale lui Muammar Kadhafi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici