Patru luptători din Franţa, Germania, Australia şi Olanda au murit în Ucraina

Patru luptători străini au fost ucişi în Ucraina, afirmă purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale, potrivit CNN.

4407 afișări
Imaginea articolului Patru luptători din Franţa, Germania, Australia şi Olanda au murit în Ucraina

Patru luptători străini au fost ucişi în Ucraina, a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale de Apărare a Ucrainei.

Damien Magrou i-a numit pe cei patru bărbaţi şi a arătat steagurile Franţei, Germaniei, Australiei şi Olandei.

„Dorim să ne amintim şi să ne onorăm fraţii noştri căzuţi la datorie, care au călătorit în Ucraina pentru a se alătura celor mai curajoşi dintre cei curajoşi şi a lupta umăr la umăr cu apărătorii Ucrainei. Nu există cuvinte pentru a ne exprima recunoştinţa pentru serviciul lor şi pentru sacrificiul suprem. Aceştia sunt eroii necunoscuţi care au venit aici pentru a apăra valorile în care credeau şi pentru a se ridica împotriva tiraniei", scrie în mesajul lui Magrou.

Purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale a adus un omagiu „eroilor străini”.

„Ei au ales să apere suveranitatea Ucrainei. Ei au ales să lupte şi să arate inamicului că valorile libertăţii şi democraţiei pe care lumea civilizată le apără acum împreună, nu pot fi şi nu vor fi şterse de rachete sau artilerie. Ne-am pierdut fraţii în luptă, dar curajul, memoria şi moştenirea lor ne vor inspira pentru totdeauna", a adăugat Damien Magrou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici