Patru persoane au murit în urma prăbuşirii unei clădiri cu trei etaje dintr-o zonă de lux din Nigeria

Patru persoane au murit după ce o clădire cu trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă de lux din centrul comercial al Nigeriei, Lagos, anunţă BBC.

342 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au murit în urma prăbuşirii unei clădiri cu trei etaje dintr-o zonă de lux din Nigeria

Sursa foto: Twitter

Cinci persoane au fost salvate, iar lucrătorii de urgenţă au săpat printre dărâmături pentru a găsi supravieţuitori. Patru cadavre au fost scoase dintre ruine.

Se crede că imobilul care se construia în Lagos Island s-a prăbuşit în timpul ploilor abundente.

Un oficial a declarat că clădirea a fost închisă mai devreme, deoarece lucrările încălcau normele de siguranţă.

Oluwafemi Oke-Osanyintolu, şeful Agenţiei de gestionare a situaţiilor de urgenţă din statul Lagos, a declarat că, în ciuda faptului că şantierul a fost sigilat, dezvoltatorul a continuat să lucreze noaptea şi în weekend.

Constructorul nu a făcut încă niciun comentariu.

Prăbuşirile de clădiri sunt frecvente în Nigeria, iar experţii în construcţii pun acest lucru pe seama ignorării generalizate a reglementărilor.

În noiembrie anul trecut, peste 40 de persoane au murit când un bloc de apartamente de lux, parţial construit, s-a prăbuşit în Lagos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici