Patru români, condamnaţi la închisoare pentru violuri comise la Roma

Patru cetăţeni români au fost condamnaţi de justiţia italiană la pedepse cuprinse între 10 şi 23 de ani de închisoare pentru violuri şi tâlhării comise la Roma în septembrie 2007, relatează Il Messaggero în ediţia electronică.

67 afișări
Imaginea articolului Patru români, condamnaţi la închisoare pentru violuri comise la Roma

Patru români, condamnaţi la închisoare pentru violuri comise la Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei patru români au fost găsiţi vinovaţi de agresarea şi violarea a două cupluri de italieni, în septembrie 2007, în zonele Tor Vergata şi Finocchio din Roma.

Marin Romică Ceauşu, considerat liderului grupului, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Codruţ Ungureanu a primit 15 ani şi jumătate de închisoare. Marius Costantin Vasile, zece ani şi opt luni de detenţie, iar Mihai Ungureanu va petrece zece ani şi două luni după gratii.

Tribunalul a decis ca autorii agresiunilor să plătească daune de 100.000 de euro cuplului agresat pe 10 septembrie 2007 şi 50.000 de euro victimelor din 21 septembrie 2007.

Cei patru români, care locuiau într-o tabără de nomazi din Roma, au fost arestaţi la sfârşitul lunii septembrie 2007. Ei sunt autorii unor incidente violente împotriva unor cupluri de italieni. Modul de operare era acelaşi - românii urmăreau maşini care opreau în zone izolate, le spargeau geamurile, îi violau şi tâlhăreau pe ocupanţii vehiculelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici