PCRM a obţinut 44,7% din voturi - rezultate oficiale după numărarea tuturor voturilor

Partidul Comuniştilor din R.Moldova a obţinut 44,7 la sută din voturi, fiind urmat de Partidul Liberal-Democrat (PLDM) cu 16,6 la sută, Partidul Liberal (PL), cu 14,7 la sută, Partidul Democrat (PD) - 12,5 la sută şi Alianţa Moldova Noastră - 7,3 la sută, după numărarea tuturor voturilor.

18 afișări
Imaginea articolului PCRM a obţinut 44,7% din voturi - rezultate oficiale după numărarea tuturor voturilor

PCRM a obţinut 44,7% din voturi - rezultate oficiale după numărarea tuturor voturilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rezultatele, prezentate ediţia online a Jurnal de Chişinău, au fost anunţate de Comisia Electorală Centrală după numărarea tuturor voturilor valabil exprimate.

Rezultatele preliminare, după numărarea a 99,9 la sută din voturi, arătau că Partidul Comuniştilor obţinuse 44,75 la sută, Partidul Liberal Democrat 16,55 la sută, Partidul Liberal 14,62 la sută, Partidul Democrat 12,55 la sută, iar Alianţa Moldova Noastră 7,35 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici