Pentagonul, evacuat parţial din cauza fumului

Pentagonul a fost parţial evacuat vineri dimineaţă din cauza fumului dens resimţit în apropierea unei zone în construcţie din holul principal al Departamentului Apărării, au anunţat oficialii.

1 afișare
Imaginea articolului Pentagonul, evacuat parţial din cauza fumului

Pentagonul, evacuat parţial din cauza fumului

"Este probabil ceva legat de lucrările de construcţie", a declarat o purtătoare de cuvânt a Pentagonului.

Anchetatorii au descoperit un strat gros de fum, însă nici un incendiu. Fumul provenea dintr-o sală aflată la etajul al cincilea al clădirii.

Nu există victime, a anunţat Departamentul Apărării.

"(Incendiul) se află sub control, însă nu s-a emis deocamdată un ordin privind o controlare totală a situaţiei", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Poliţia şi pompierii au sosit la faţa locului, pentru a investiga incidentul.

Ordinul de evacuare emis de Pentagon rămâne în vigoare, iar o cale de acces în clădire continuă să fie închisă.

Peste 20.000 de persoane, militari şi civili, lucrează în cadrul Pentagonului, una dintre cele mai mari clădiri de birouri din lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici