Persoanele care au pătruns ilegal pe proprietatatea din Windsor a prinţului Andrew au fost arestate

  • Două persoane au fost arestate, anunţă poliţia locală.
  • Nu este singurul incident prin care trece Ducele de York.
  • Royal Lodge a fost, pentru o perioadă, casa Reginei Elisabeta a II-a, mama prinţului Andrew şi a prinţului Charles.
821 afișări
Imaginea articolului Persoanele care au pătruns ilegal pe proprietatatea din Windsor a prinţului Andrew au fost arestate

Prinţul Andrew

Doi londonezi, o femeie (29 de ani) şi un bărbat (31 de ani) au fost găsiţi în curtea regală a prinţului Andrew, pe 25 aprilie, conform BBC. La acel moment au fost anchetaţi dar eliberaţi, pentru că nu reprezentau vreun risc pentru siguranţa capetelor încoronate.  
 
Acest incident vine la scurt timp după un altul asemănător. Pe 19 aprilie, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţie după ce a pătruns pe proprietatea prinţului.
 
Aceasta a intrat pe proprietatea Royal Lodge susţinând că urmează să ia masa cu Alteţa Sa. 
 
Royal Lodge se află la aproximativ 5 kilometri sud de Castelul Windsor şi este casa unde a locuit o vreme Regina Elisabeta, regina mamă, înainte de decesul său, survenit în 2002.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici