Pervez Musharraf: O echipă Scotland Yard va sosi în Pakistan, pentru ancheta în cazul Bhutto

Preşedintele pakistanez, Pervez Musharraf, a declarat, miercuri, că o echipă a Scotland Yard va veni "imediat" în Pakistan, pentru a participa la ancheta asupra morţii fostului lider al opoziţiei, Benazir Bhutto.

2 afișări
Imaginea articolului Pervez Musharraf: O echipă Scotland Yard va sosi în Pakistan, pentru ancheta în cazul Bhutto

Pervez Musharraf: O echipă Scotland Yard va sosi în Pakistan, pentru ancheta în cazul Bhutto

"Îi sunt recunoscător premierului (britanic) Gordon Brown, deoarece, atunci când i-am solicitat (acest lucru), a acceptat", a spus el.

O echipă de experţi criminalişti a Scotland Yard este aşteptată la Islamabad, a adăugat el.

Circumstanţele morţii lui Bhutto au provocat controverse în Pakistan, guvernul anunţând că aceasta a murit după ce s-a lovit cu capul de capota maşinii decapotabile la bordul căreia se afla în momentul producerii atentatului de joi de la Rawalpindi. Consilierii săi au declarat însă că fostul premier avea răni de glonţ la cap, iar presa a publicat imagini care par să contrazică varianta guvernului.

Soţul lui Benazir Bhutto, devenit copreşedinte al partidului acesteia, declarase, la sfârşitul săptămânii trecute, că intenţionează să solicite o anchetă internaţională asupra asasinării soţiei sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici