Peste 1.100 de zboruri vor fi afectate joi în Germania din cauza grevelor

  • Grevele vor bloca joi peste 1.100 de zboruri pe unele dintre cele mai mari aeroporturi din Germania.
  • Sindicatul Verdi a lansat un apel la greve ale personalului de securitate de pe aeroporturi, încercând să crească presiunea asupra guvernului în privinţa negocierilor salariale.
369 afișări
Imaginea articolului Peste 1.100 de zboruri vor fi afectate joi în Germania din cauza grevelor

Aproape 200.000 de pasageri vor fi afectaţi de anularea sau întârzierea zborurilor, a arătat miercuri ADV, Asociaţia aeroporturilor germane, relatează Reuters.

La Frankfurt, punctele de control de securitate din zona de tranzit vor rămâne închise, a anunţat operatorul aeroportuar Fraport, adăugând că "prin urmare nu este posibilă îmbarcarea".

Toţi pasagerii care plănuiau să îşi înceapă călătoria la Frankfurt nu ar trebui să vină la aeroport, a precizat Fraport.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Berlin Brandenburg a declarat că toate plecările vor fi anulate joi, dar că zborurile vor reveni la normal vineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici