Peste 5.000 de cazuri de COVID-19 în Republica Moldova. Până acum, au fost raportate 182 decese

  • Ministerul Sănătăţii a anunţat încă 159 de cazuri noi de COVID 19 în Republica Moldova
  • Numărul total de cazuri a depăşit limita de 5.000 de persoane
  • Din cele 159 de cazuri înregistrate azi, 25 sunt cadre medicale
1116 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de cazuri de COVID-19 în Republica Moldova. Până acum, au fost raportate 182 decese

Numărul celor infectaţi cu COVID-19 a depăşit 5.000 de cazuri în Republica Moldova

Ministerul Sănătăţii a anunţat prin ministrul Djulieta Popescu depistarea a 159 de cazuri noi de COVID-19 din 1051 de persoane testate. Cazurile confirmate sunt caracterizate ca fiind cu transmitere locală, fără capacitate de propagare la nivel naţional.
 
Autprităţile au anunţat că 25 dintre persoanele infectate sunt cadre medicale, acestea fiind în continuare cele mai expuse dintre toate categoriile profesionale la noul COVID-19. Dintre acestea, unul este doctor, 16 sunt asistenţi medicali, iar 8 persoane fac parte din personalul auxiliar.
 
51 de cazuri dintre cele conformate azi sunt localizate în zona din stânga Nistrului. Numărul total al infectaţilor din Republica Moldova creşte la 5.154.
 
În Republica Moldova, 2.069 persoane au fost tratate, iar 182 au decedat din cauza COVID-19, conform ştiri.md.
 
Parlamentul de la Chişinău a anunţat pe data de 15 martie declanşarea la nivel naţional a stării de urgenţă. Guvernul a anunţat că restricţiile vor dura până pe 15 mai.
 
România a trimis 20 de camioane de echipamente medicale la Chişinău dar şi mai multe echipe medicale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici