Peste 60 de persoane, în continuare spitalizate după accidentul de la Amsterdam

Şaizeci şi trei de persoane erau în continuare spitalizate, joi, la o zi după accidentul unui avion de linie turc, care s-a prăbuşit înainte de aterizarea pe aeroportul Amsterdam-Schiphol, a anunţat primarul din Haarlemmeer, Theo Weterings.

8 afișări
Imaginea articolului Peste 60 de persoane, în continuare spitalizate după accidentul de la Amsterdam

Peste 60 de persoane, în continuare spitalizate după accidentul de la Amsterdam (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nouă persoane au murit, 121 au primit îngrijiri în 13 spitale, iar 63 sunt încă la spital, dintre care şase în stare critică", a declarat Weterings, primarul localităţii unde este situat aeroportul Schiphol-Amsterdam, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şase persoane decedate şi patru dintre răniţii cel mai grav nu fuseseră încă identificaţi până joi la prânz, a subliniat Weterings. Trei turci, membri ai echipajului, au murit şi au fost identificaţi.

Identitatea a 15 persoane nu a fost încă stabilită joi, a explicat el. La bordul aparatului companiei Turkish Airlines se aflau 53 de olandezi, 51 de turci, şapte americani, trei britanici, un german, un bulgar, un finlandez, un italian şi un taiwanez, potrivit lui Weterings.

Citeşte şi:

Cel puţin 9 morţi şi 80 de răniţi, după accidentul aviatic de la Amsterdam (Galerie Foto şi Video)

Cutia neagră a avionului prăbuşit la Amsterdam a fost găsită

Identificarea victimelor accidentului de la Amsterdam "va dura mai mult timp"

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici