Peste 600 de români acuzaţi de furt au fost arestaţi în Irlanda în ultimul an

Peste 1.100 de persoane suspectate de furt, dintre care 610 imigranţi români, au fost arestate în ultimul an la Dublin, anunţă autorităţile irlandeze, citate de site-ul publicaţiei Irish Independent.

206 afișări
Imaginea articolului Peste 600 de români acuzaţi de furt au fost arestaţi în Irlanda în ultimul an

Peste 600 de români acuzaţi de furt au fost arestaţi în Irlanda în ultimul an (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Operaţiunea autorităţilor irlandeze a început în vara anului trecut, vizând în principal hoţii de buzunare.

Însă, în pofida numărului mare de arestări, autorităţile nu văd o diminuare a numărului delictelor de acest fel.

"La sfârşitul săptămânii trecute, au fost arestaţi 11 români suspectaţi de furturi din buzunare, situaţie care arată că problema este departe de a fi rezolvată", afirmă o sursă din cadrul poliţiei irlandeze.

"Au fost arestaţi peste 610 români şi alte 100 de persoane din numeroase alte ţări, inclusiv din Bulgaria şi Algeria, restul fiind irlandezi", adaugă sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici