Peste 9 milioane de oameni au fost testaţi de Covid-19 în ultimele zile în Wuhan

  • Oraşul din care a pornit pandemia de Covid-19, a început în urmă cu zece zile o campanie masivă de testare a tuturor celor 11 milioane de rezidenţi.
  • Autorităţile locale din Wuhan au anunţat, luni, că peste 9 milioane de oameni au fost testaţi până acum.
  • Decizia de testare în masă a fost luată după ce în urmă cu două săptămâni au apărut o serie de nou cazuri care au stârnit îngrijorare.
1241 afișări
Imaginea articolului Peste 9 milioane de oameni au fost testaţi de Covid-19 în ultimele zile în Wuhan

Peste 9 milioane de oameni au fost testaţi de Covid-19 în ultimele zile în Wuhan

În ultimele 10 zile au fost realizate 6,5 milioane de teste, iar anterior au fost testaţi alţi aproape 3 milioane de locuitori, scrie AP.
 
Comisia de sănătate a oraşului, a postat pe site-ul oficial un mesaj în care le cere tuturor celor care nu au fost încă testaţi să se prezinte până la sfârşitul zilei de marţi.
 
Majoritatea testelor prelevate au fost deja prelucrate, iar până duminică seara 218 persoane au fost identificate pozitiv cu Covid-19, dar toate erau asimptomatice, scrie Wall Street Journal. 
 
Campania a fost lansată după ce şase noi cazuri a fost descoperit într-un singur ansamblu rezidenţial din Wuhan. Metropola chineză, unde se crede că a început, la sfârşitul anului trecut, pandemia globală de Covid-19, a fost de departe oraşul chinez cu cel mai mare număr de infecţii. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici