Plantă de canabis ornată ca pom de Crăciun, confiscată de la un sexagenar

O plantă de canabis de doi metri înălţime, decorată ca brad de Crăciun, a fost confiscată de la un bătrân de 60 de ani, pus sub acuzare pentru posesie de droguri, a declarat, miercuri, poliţia germană.

259 afișări
Imaginea articolului Plantă de canabis ornată ca pom de Crăciun, confiscată de la un sexagenar

Plantă de canabis ornată ca pom de Crăciun, confiscată de la un sexagenar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un comunicat plin de umor, intitulat "All you need is love sau cum sărbătoresc hipioţii Crăciunul", poliţia din Coblence a anunţat că a făcut descoperirea în salonul suspectului.

Bătrânul le-a declarat poliţiştilor că dorea să adauge şi alte decoraţiuni "pomului" său, care era deja ornat cu ghirlande luminoase, şi să pună sub el diverse cadouri, conform tradiţiei.

În apartamentul său poliţia a mai descoperit şi 150 de grame de marijuana.

Marţi, autorităţile germane au anunţat că au confiscat un calendar cu 24 de ferestre care atunci când erau deschise nu ascundeau ciocolată, ci mici pacheţele de cannabis. Acuzaţiile vizează un tânăr de 21 de ani, care este cercetat în libertate pentru deţinere de droguri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici