„Poate acţiona ca un scut protector". Recomandarea prim-ministrului unei ţări cu 380.532 cazuri de COVID-19

Narendra Modi, prim-ministrul Indiei, a declarat că yoga contribuie la construirea unui "scut" imunitar împotriva noului coronavirus. în contextul în care epidemia de COVID-19 se extinde în această ţară cu o populaţie de 1,3 miliarde de locuitori, precizează presa locală.

1736 afișări
Imaginea articolului „Poate acţiona ca un scut protector". Recomandarea prim-ministrului unei ţări cu 380.532 cazuri de COVID-19

„Poate acţiona ca un scut protector". Recomandarea prim-ministrului unei ţări cu 380.532 cazuri de COVID-19

Potrivit The Jakarta Post, Naendra Modi a declarat cu câteva zile înainte de celebrarea Zilei Internaţionale Yoga, că această activitate este benefică pentru întârirea imunităţii.
 
„Ştim cu toţii că până acum nimeni în lume nu a reuşit să dezvolte un vaccin împotriva COVID-19. Acesta este motivul pentru care în prezent doar o imunitate puternică poate acţiona ca un scut protector sau o gardă de corp pentru noi şi pentru cei dragi (...) Yoga este un prieten fidel în construcţia acestui scut protector", a transmis şeful guvernului indian printr-un mesaje care a fost postat pe canalul său de YouTube. Narendra Modi i-a îndemnat, în contextual actual, pe practicanţii de yoga să evite şedinţele colective în grupuri mari şi să practice acasă.
 
Experţii medicali de la National Institutes of Health (NIH), precum şi alţii, sunt de părere că nu există „dovezi ştiinţifice că aceste remedii alternative pot preveni sau vindeca COVID-19".
 
India este în prezent a patra ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de infecţii cu noul coronavirus, cu 12.573 de decese la 380.532 de cazuri confirmate, potrivit statisticilor oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici