Poliţia a găsit o geantă abandonată în faţa hotelului unde este cazat Barack Obama

Poliţia cehă a găsit o geantă abandonată în faţa Hotelului Hilton, din Praga, unde este cazat preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, relatează MEDIAFAX Cehia.

166 afișări
Imaginea articolului Poliţia a găsit o geantă abandonată în faţa hotelului unde este cazat Barack Obama

Poliţia cehă a găsit o geantă abandonată în faţa hotelului unde este cazat Barack Obama (Imagine: Mediafax Cehia)

Poliţiştii au inspectat geanta suspectă, dar au constatat că aceasta nu prezenta nici un pericol.

De altfel, poliţia s-a confruntat cu mai multe cazuri de obiecte abandonate, pe parcursul vizitei efectuate de preşedinţii rus şi american, Dmitri Medvedev şi Barack Obama, la Praga. Miercuri, poliţia a fost nevoită să verifice o geantă cu aparate de fotografiat lăsată de un fotograf ceh în apropierea unui drum care urma să fie folosit de convoiul lui Obama.

O alertă asemănătoare a fost declanşată joi de un jurnalist străin, care şi-a lăsat geanta de laptop pe strada Jeleni, din apropierea Castelului Praga, unde Obama şi Medvedev au semnat noul tratat START privind reducerea arsenalelor nucleare ale Statelor Unite şi Rusiei.

Barack Obama tocmai a părăsit hotelul Hilton, unde şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri, şi urmează să aibă o întrevedere cu preşedintele şi cu premierul ceh, Vaclav Klaus şi Jan Fischer.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici