Poliţia a reţinut o femeie suspectată că ar avea legătură cu atacul terorist de la Manchester

Poliţia a anunţat că a reţinut o femeie despre care se crede că ar avea legătură cu atacul terorist comis luni seara la un concert care avea loc la Manchester, astfel că numărul persoanelor reţinute în acest caz de autorităţile britanice a ajuns la şase, informează BBC News online.

926 afișări
Imaginea articolului Poliţia a reţinut o femeie suspectată că ar avea legătură cu atacul terorist de la Manchester

Poliţia a reţinut o femeie suspectată că ar avea legătură cu atacul terorist de la Manchester

Suspecta a fost reţinută în urma unui raid al forţelor de ordine în incinta unui ansamblu de locuinţe din zona Blackley, în nordul oraşului Manchester.

Printre cei reţinuţi de poliţia britanică se numără şi unul din fraţii lui Salman Abedi, presupusul autor al atacului sinucigaş de la Manchester.

Tatăl şi un alt frate al bărbatului suspectat de comiterea atacului sinucigaş din Manchester au fost şi ei reţinuţi la Tripoli de autorităţile libiene.

Hashem Abedi, fratele mai mic al bărbatului suspectat de comiterea atacului terorist din sala de concerte Manchester Arena, a fost reţinut miercuri la Tripoli, sub suspiciunea că ar fi pregătit un atac terorist în Libia, fiind supectat şi că ar avea legături cu organizaţia extremistă Stat Islamic.

Atacul terorist, petrecut luni seară la un concert desfăşurat la Manchester, s-a soldat cu cel puţin 22 de morţi şi 119 de răniţi. În prezent, 64 de persoane sunt în continuare spitalizate, au declarat surse medicale citate de site-ul agenţiei Associated Press.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici