Poliţia caută un bărbat ce ar fi pătruns înarmat într-o creşă dintr-o suburbie din Liverpool

Poliţia britanică din suburbia Merseyside a oraşului Liverpool caută un bărbat ce ar fi pătruns înarmat într-o creşă, informează site-ul ziarului The Independent.

402 afișări
Imaginea articolului Poliţia caută un bărbat ce ar fi pătruns înarmat într-o creşă dintr-o suburbie din Liverpool

Poliţia caută un bărbat ce ar fi pătruns înarmat într-o creşă dintr-o suburbie din Liverpool

Mai mulţi poliţişti au fost desfăşuraţi la faţa locului în jurul orei locale 08:10 (10:10, ora României) după ce un bărbar despre care se presupune că ar fi fost înarmat a pătruns în interiorul unui centru pentru copii din Liverpool.

Bărbatul despre care se presupune că ar fi fost înarmat ar fi abordat un alt bărbat ce oferea asistenţă copiilor de la trei luni la cinci ani, înainte de a părăsi creşa împreună cu acesta.

Nu a fost raportată nicio victimă şi nu există sugestii că presupusa armă ar fi fost folosită.

Poliţia se află la faţa locului pentru a oferi susţinere morală părinţilor şi copiilor în privinţa siguranţei lor şi a faptului că investigatorii întreprind examinări medico-legale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici