Poliţia din Genova a pus sub sechestru 500 de vehicule înmatriculate pe numele unei românce din Italia

Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele unei românce care declarase venituri lunare sub 500 de euro, informează agenţia Adnkronos.

317 afișări

Divizia pentru combaterea criminalităţii din oraşul italian Genova a decis punerea sub sechestru a aproximativ 500 de vehicule - autorulote şi autoutilitare - a căror valoare totală depăşeşte 4.000.000 de euro.

Toate vehiculele figurau pe numele unei românce în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Genova şi care are numeroase antecedente penale pentru fraude fiscale, fals şi uz de fals (valoarea daunelor care îi sunt atribuite fiind de 4.000.000 de euro).

Românca în vârstă de 35 de ani este cercetată pentru fals, uz de fals şi colaborare cu reţele infracţionale. Ea declarase venituri lunare sub 500 de euro.

Anchetatorii italieni au stabilit că vehiculele, înmatriculate în Italia pe numele româncei, sunt date spre utilizare în mod fraudulos unor persoane din Europa de Est şi nordul Africii. Utilizatorii sunt membri ai reţelelor specializate în furturi, prostituţie şi trafic de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici