Poliţia italiană a reţinut patru persoane suspectate de uciderea a doi ciobani români

Patru persoane au fost reţinute, luni, în legătură cu uciderea a doi ciobani români lângă oraşul Torino săptămâna trecută, a anunţat poliţia italiană, relatează site-ul agenţiei ANSA.

1246 afișări
Imaginea articolului Poliţia italiană a reţinut patru persoane suspectate de uciderea a doi ciobani români

Poliţia italiană a reţinut patru persoane suspectate de uciderea a doi ciobani români

Costel Cornel Calinciuc, în vârstă de 38 de ani, şi Constantin Doru Olaru, în vârstă de 28 de ani, au fost găsiţi morţi pe un câmp din localitatea Chivasso, în noaptea de 24 spre 25 octombrie.

Potrivit informaţiilor oferite de către poliţie, cei doi români au fost ucişi ca răzbunare pentru un conflict mai vechi cu un cioban italian în vârstă de 29 de ani, fiind vorba despre o rivalitate pentru teritoriu.

Cele patru persoane puse sub acuzare sunt Daniele Bergero (25 de ani), Romano Bergero (33 de ani), Piero Bergero (30 de ani) şi Alex Bianciotto (29 de ani).

Criminalii au dat foc rulotei în care locuiau cei doi ciobani români, ca să-şi acopere urmele. Potrivit medicilor legişti, moartea românilor a fost violentă, după ce au fost loviţi în cap cu un obiect contondent.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici