Polonezii sunt solidari cu poporul ucrainean. „Opriţi-l pe Putin acum”, cer manifestanţii

  • Câteva sute de polonezi, tineri şi mai în vârstă, au participat la un marş în Piaţa Principală din Cracovia, duminică.
  • Marşul a fost unul paşnic, iar oamenii au adus cu ei pancarte cu mesaje emoţionante.
2664 afișări
Imaginea articolului Polonezii sunt solidari cu poporul ucrainean. „Opriţi-l pe Putin acum”, cer manifestanţii

FOTO dziennikpolski24.pl

Aceştia spun că manifestarea solidarităţii cu Ucraina este importantă, dată fiind situaţia în care se află de câteva săptămâni.
 
Marşul a început după prânz. Oamenii au avut pancarte cu mesaje de solidaritate şi steagul Ucrainei, dar şi pe cel al Uniunii Europene. Aceştia au scandat: „Solidaritate cu Ucraina!”, „Opriţi-l pe Putin acum”, „Sprijiniţi Ucraina. Protejaţi pacea în Europa”.
 
„Situaţia pe linia Ucraina-Rusia este tensionată în ultimele săptămâni. Ţara noastră nu vrea niciun război”, au spus oamenii adunaţi la marş. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici