VIDEO  Precizia chirurgicală a dronei ruseşti: grenada îi loveşte pe ucrainenii din subteran trecând printr-o ţeavă

Propaganda rusească se laudă cu o lovitură de mare precizie.

82061 afișări
Imaginea articolului Precizia chirurgicală a dronei ruseşti: grenada îi loveşte pe ucrainenii din subteran trecând printr-o ţeavă

Precizia chirurgicală a dronei ruseşti: grenada îl loveşte ucrainenii din subteran trecând printr-o ţeavă

Un video difuzat pe canalele ruseşti de propagandă arată manevra chirurgicală a unei drone de a lovi soldaţii ucraineni ascunşi în subteran, în apropierea unei barăci.

Operatorul reuşeşte să se apropie de canalul racordat din adăpostul subteran şi să elibereze grenada din interior.

La scurt timp după explozie, este vizibil fumul care iese din conducta băgată în pământ. Nu se cunoaşte soarta soldaţilor şi locul operaţiunii ruseşti.

Imaginile au apărut pe reţelele de socializare pe 11 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici