Premierul britanic Boris Johnson, din nou în izolare pentru Covid-19. Care este starea sa de sănătate

  • Boris Johnson a intrat din nou în autoizolare
  • Premierul britanic a fost infectat cu coronavirus în aprilie
  • Boris Johnson nu are simptome şi se simte bine, spune purtătorul de cuvânt
3663 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic Boris Johnson, din nou în izolare pentru Covid-19. Care este starea sa de sănătate

Premierul britanic Boris Johnson, din nou în izolare

UPDATE Boris Johnson spune că se simte minunat în prima zi de auto-izolare. Acesta a postat un filmuleţ în care cere tuturor să respecte regulile şi să se auto-izoleze în caz că li se cere asta. 

 

Boris Johnson este din nou în autoizolare, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Premierul britanic nu are simptome şi va continua să lucreze de acasă, potrivit unui document oficial.

El a fost informat de către Serviciul Naţional de Sănătate că ar trebui să se izoleze pentru că s-a întâlnit cu un grup de parlamentari, dintre care unul fusese testat pozitiv.

Johnson a contractat el însuşi boala la sfârşitul lunii martie, la scurt timp după ce a anunţat prima carantină la nivel naţional. Iniţial a continuat să lucreze în Downing Street, înainte ca starea sa de sănătate să se înrăutăţească şi să fie dus la spitalul St Thomas din centrul Londrei. 

Nu este clar dacă el are imunitate la coronavirus, după unii medici perioada de imunitate, după infectare, fiind de trei luni, ceea ce înseamnă că o persoană care a fost bolnavă ar putea contacta din nou virusul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici