Premierul Italiei, Mario Monti, huiduit de câteva persoane în zonele afectate de seismul din Italia

Premierul Italiei, Mario Monti, a fost huiduit, marţi dimineaţă, de aproximativ zece persoane, în localitatea Sant'Agostino, grav afectată de cutremurul produs duminică.

127 afișări
Imaginea articolului Premierul Italiei, Mario Monti, huiduit de câteva persoane în zonele afectate de seismul din Italia

Mario Monti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ zece persoane l-au huiduit şi fluierat pe premierul tehnocrat, reproşându-i nivelul ridicat al impozitelor.

"Hoţilor, să vă fie ruşine!", a strigat o femeie spre premierul Monti, care nu a fost perturbat, dar a promis "solidaritatea Guvernului faţă de persoanele afectate de seism".

Ulterior, Monti a anunţat că va decreta starea de catastrofă naturală în zona afectată de seismul soldat cu moartea a şapte persoane.

Aproximativ 5.000 de persoane locuiesc în centre speciale după ce casele au suferit avarii structurale în urma cutremurului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici