Premierul Letoniei susţine că Rusia a transferat trupe şi tancuri în zone separatiste din Ucraina

Premierul Letoniei, Arturs Krišjānis Kariņš, a declarat miercuri că a primit informaţii că armata rusă ar fi transferat efective militare şi tancuri în zone din regiunile separatiste ucrainene Lugansk şi Doneţk, informează CNN.

682 afișări
Imaginea articolului Premierul Letoniei susţine că Rusia a transferat trupe şi tancuri în zone separatiste din Ucraina

Premierul Letoniei susţine că Rusia a transferat trupe şi tancuri în zone separatiste din Ucraina

Conform informaţiilor pe care le am la dispoziţie, Vladimir Putin transferă forţe suplimentare şi tancuri în teritoriile ocupate din Donbas. Prin definiţie, acest lucru ar fi pătrunderea pe teritoriul suveran al unui stat vecin", a afirmat Arturs Krišjānis Kariņš pentru CNN.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de informaţii, Rusia a transferat, în ultimele 24 de ore, trupe şi echipamente militare în regiunile separatiste ucrainene Doneţk şi Lugansk, care erau ocupate de insurgenţi separatişti proruşi. Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente, dar Vladimir Putin a declarat că va trimite trupe pentru apărarea acestor regiuni, după ce le-a recunoscut independenţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici