Premierul Libiei, vizat de o tentativă de asasinat

Premierul Libiei, Abdullah al-Thinni, a fost vizat, marţi seara, la Tobruk, în estul Libiei, de o tentativă de asasinat, după ce persoane au tras cu focuri de armă în direcţia vehicului la bordul căruia se afla, relatează Le Figaro în pagina electronică.

88 afișări
Imaginea articolului Premierul Libiei, vizat de o tentativă de asasinat

Premierul Libiei, vizat de o tentativă de asasinat

"Bărbaţi înarmaţi au deschis focul în direcţia maşinii premierului (Abdullah al-Thinni) în timp ce el părăsea un loc în care avea loc o şedinţă a Parlamentului", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului libian, Hatem el-Ouraybi.

Premierul recunoscut de comunitatea internaţională "a scăpat nevătămat, dar una din gărzile sale de corp a fost rănită în atacul armat", a precizat purtătorul de cuvânt, calificând acest incident drept "o tentativă de asasinat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici