Premierul moldovean Vlad Filat a făcut o baie de mulţime după ce a fost demis - VIDEO

Premierul moldovean Vlad Filat a făcut o baie de mulţime după ce Cabinetul său a fost demis marţi, în urma unei moţiuni de cenzură adoptate de Parlament.

369 afișări
Imaginea articolului Premierul moldovean Vlad Filat a făcut o baie de mulţime după ce a fost demis - VIDEO

Premierul moldovean Vlad Filat a făcut o baie de mulţime după ce a fost demis

"Noi ne vom continua activitatea. O să ne întâlnim şi o să vorbim şi, să fiţi siguri, ceea ce am început o să ducem la bun sfârşit. Noi nu o să renunţăm. Drum bun acasă şi să aveţi încredere că totul va fi bine", a spus Filat în faţa mulţimii, relatează PRO TV Chişinău.

Simpatizanţi ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), condus de către Vlad Filat, şi susţinători ai Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE), aflată la guvernare, inclusiv foşti combatanţi din Războiul de pe Nistru, s-au reunit marţi în faţa Parlamentului pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de Guvernul Filat.

Acţiunea a durat aproximativ trei ore, iar după baia de mulţime a premierului, manifestanţii s-au dispersat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici