Premiile Oscar. Will Smith l-a lovit în faţă pe comediantul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa / "Să nu mai aud numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta"

  • Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar, care şi-a menţinut constant spiritul degajat, a fost zguduită de un schimb de replici incredibil, după ce Will Smith s-a simţit ofensat de o glumă făcută de Chris Rock despre soţia sa, Jada Pinkett Smith.
  • UPDATE: Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: "Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti", a spus el.
54746 afișări
Imaginea articolului Premiile Oscar. Will Smith l-a lovit în faţă pe comediantul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa / "Să nu mai aud numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta"

Foto: AP

După ce Rock i-a spus în glumă lui Smith că aşteaptă cu nerăbdare o continuare a filmului "G.I. Jane", Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă. După ce s-a aşezat la loc, Smith i-a strigat lui Rock "să nu mai scoaţi numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta".

Aceasta nu este prima dată când Rock o aduce în discuţie pe Pinkett-Smith la Oscaruri. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazda ceremoniei, el a spus: "Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei - nu am fost invitat!".

Momentul a şocat publicul de la Dolby Theatre şi telespectatorii de acasă. La pauza publicitară, prezentatorul Daniel Kaluuya s-a apropiat pentru a-l îmbrăţişa pe Smith, iar Denzel Washington l-a escortat până la marginea scenei. 

Până în acel moment, spectacolul decursese destul de bine. Ariana DeBose a devenit prima afro-latină care a câştigat un premiu Oscar pentru actriţă în rol secundar, în timp ce Troy Kotsur a devenit primul actor surd care a câştigat un premiu.

UPDATE: Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor şi şi-a cerut scuze academiei şi colegilor pentru incident: "Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti", a spus el.

VEZI AICI Lista Câştigătorilor

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici