Premiu neobişnuit la loto. Preşedintele Mexicului îşi oferă avionul: motivul din spatele gestului

Mexicanii au un motiv în plus să joace la loto. Preşedintele Andres Manuel Lopez şi-a oferit avionul prezidenţial Loteriei pentru că nu a găsit niciun cumpărător interesat de aeronavă.

1078 afișări
Imaginea articolului Premiu neobişnuit la loto. Preşedintele Mexicului îşi oferă avionul: motivul din spatele gestului

Premiu neobişnuit la loto. Preşedintele Mexicului îşi oferă avionul: motivul din spatele gestului

"Dacă niciun cumpărător, nicio ofertă nu se prezintă, vom pune în aplicare un alt plan şi va fi probabil o tragere la sorţi", a declarat preşedintele mexican în cadrul unei conferinţe de presă.
 
Apoi, Andres Manuel Lopez a prezentat biletul special de loto care va permite câştigarea avionului. Mexicanii trebuie să cumpere un bilet pe care apare imaginea unui avion, alături de un text scris cu litere portocalii şi verzi: ”premiul întâi, avionul prezidenţial”.
 
Oficialii mexicani au promis că vor dona banii obţinuţi din vânzarea acestui bilet pentru ajutorarea migranţilor şi persoanelor defavorizate. Vor fi puse în vânzare 6 milioane astfel de bilete speciale, iar oficialii speră să obţină cel puţin 127 de milioane de dolari.
 
Preşedintele mexican a anunţat încă din momentul în care a fost ales că nu doreşte să utileze avionul şi l-a scos la vânzare. Până acum nu s-a prezentat niciun cumpărător, astfel că şeful statului mexican a decis să îl includă într-o licitaţie specială. 
 
Cum ştirea s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare, iar mexicanii de rând au început să se întrebe ce vor face cu avionul şi cum il vor întreţine dacă îl vor câştiga, preşedintele a promis un an de întreţinere gratuită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici