Presa din Italia: Premierul Giuseppe Conte ar urma să demisioneze pentru a forma un nou guvern

Primul ministru al Italiei, Giuseppe Conte, este aproape să demisioneze pentru a forma ulterior un nou guvern care poate conta pe o majoritate mai largă, au informat luni cotidianele naţionale.

445 afișări
Imaginea articolului Presa din Italia: Premierul Giuseppe Conte ar urma să demisioneze pentru a forma un nou guvern

Presa din Italia: Premierul Giuseppe Conte ar urma să demisioneze

„Scopul meu este să găsesc un acord care să ofere o perspectivă politică clară guvernului până la sfârşitul mandatului”, a spus Conte, potrivit ziarului La Repubblica.

După ce a supravieţuit marţi unui vot în Senat, Conte a făcut apel la parlamentarii centrali şi nealiniaţi ai Senatului din afara coaliţiei să adere la rangurile guvernului său minoritar, dar puţini au răspuns.

Premierul are nevoie de o majoritate care să promoveze legislaţia pentru a aborda una dintre cele mai grave focare de coronavirus din Europa şi criza economică pe care a declanşat-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici