Preşedintele Austriei este la Kiev, pentru a reafirma solidaritatea cu Ucraina

Preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, efectuează, miercuri, o vizită neanunţată la Kiev, pentru a reafirma solidaritatea cu Ucraina în contextul eforturilor de respingere a invaziei militare ruse.

532 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Austriei este la Kiev, pentru a reafirma solidaritatea cu Ucraina

Preşedintele Austriei este la Kiev, pentru a reafirma solidaritatea cu Ucraina

Alexander Van der Bellen se va întâlni cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

"Suntem solidari cu poporul Ucrainei. Vom contiua să susţinem Ucraina prin asistenţă financiară şi umanitară", a declarat preşedintele Austriei, într-un mesaj postat pe Twitter.

"Austria este o naţiune neutră. Dar neutralitatea militară nu înseamnă neutralitate în privinţa valorilor. Nu vom fi niciodată indiferenţi când un stat european invadează alt stat", a subliniat Alexander Van der Bellen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici