Preşedintele Comisiei Europene: sancţiunile impuse Rusiei „secătuiesc maşina de război a lui Putin"

Sancţiunile împotriva Rusiei pentru războiul din Ucraina, impuse de UE, SUA şi alte ţări occidentale „secătuiesc maşina de război a lui Putin", a declarat Ursula von der Leyen la Forumul Economic Mondial de la Davos, în timp ce ţările europene continuă să negocieze măsuri şi mai dure.

669 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei Europene: sancţiunile impuse Rusiei „secătuiesc maşina de război a lui Putin"

Într-un discurs ţinut în faţa delegaţilor de la Davos, preşedintele Comisiei Europene a declarat că războiul Rusiei nu este doar o chestiune de supravieţuire a Ucrainei sau de securitate a UE, ci „pune sub semnul întrebării întreaga noastră ordine globală".

Blocul trebuie să facă tot ce este necesar pentru a ajuta la înfrângerea Rusiei şi va juca un rol important în reconstrucţia Ucrainei, a mai spus că Ursula von der Leyen

Forumul Economic Mondial a început luni în Elveţia. În discursul său online, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut sancţiuni maxime împotriva Rusiei.

În cadrul conferinţei, politicieni, directori executivi şi oameni de afaceri de renume la nivel mondial discută probleme şi soluţii economice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici