Preşedintele Coreei de Sud, despre Donald Trump: Ar trebui să câştige Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile privind soluţionarea crizei programului atomic de la Phenian

Preşedintele american Donald Trump ar trebui să câştige Premiul Nobel pentru Pace ca recunoaştere pentru eforturile sale în legătură cu soluţionarea crizei privind programul atomic al Phenianului, a declarat Moon Jae-In, preşedintele Coreei de Sud, potrivit unui oficial de la Seul.

1025 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Coreei de Sud, despre Donald Trump: Ar trebui să câştige Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile privind soluţionarea crizei programului atomic de la Phenian

Moon Jae-In: Preşedintele Trump ar trebui să câştige Premiul Nobel pentru Pace

"Preşedintele Trump ar trebui să câştige Premiul Nobel pentru Pace. Avem nevoie doar de pace", a declarat Moon în cadrul unui reuniuni guvernamentale, a comunicat un oficial sud-coreean, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Preşedintele sud-coreean Moon Jae-in şi liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, au anunţat că au căzut de acord să coopereze pentru a realiza "denuclearizarea completă a Peninsulei Coreea" şi că vor adopta un tratat de pace care să pună capăt în mod formal Războiului coreean.

La rândul său, Trump s-ar putea întâlni cu Kim Jong-Un la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie.

În ianuarie, Moon a afirmat că Trump merită să aprecieri pentru demararea discuţiilor inter-coreene, care ar putea fi rezultatul eforturilor SUA pentru sancţionarea şi presarea Coreei de Nord.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici