Preşedintele Donald Trump susţine că „majoritatea furioasă” a americanilor îl susţine în ancheta ce poate conduce la demiterea sa

Preşedintele american Donald Trump a afirmat că „majoritatea furioasă” de cetăţeni americani îl susţin împotriva democraţilor care au iniţiat o anchetă ce ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Albă, informează postul Euronews.

779 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Donald Trump susţine că „majoritatea furioasă” a americanilor îl susţine în ancheta ce poate conduce la demiterea sa

Donald Trump susţine că „majoritatea furioasă” a americanilor îl susţine în ancheta ce poate conduce la demiterea sa

În cadrul unui miting electoral la Tupelo, Mississippi, Trump a criticat dur opoziţia democrată, la o zi după ce Camera Reprezentanţilor, dominată de democraţi, a votat în favoarea formalizării anchetei care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii.

„Poporul american s-a săturat de minciunile, înşelăciunile şi extremismul democraţilor", a afirmat Trump, adăugând că democraţii „au creat o majoritate furioasă care în 2020 va vota pentru înlăturarea din funcţie a multor democraţi care nu realizează nimic".

Potrivit datelor unui sondaj Washington Post-ABC News, care au fost publicate vineri, americanii sunt foarte divizaţi în ceea ce priveşte potenţiala demitere a lui Trump, cu 49% fiind în favoarea destituirii lui Trump, iar 47% susţin contrariul.

Donald Trump a menţionat şi controversata discuţie telefonică cu Volodimir Zelenski, din data de 25 iulie.

„Oricum sunt o persoană cinstită, dar credeţi că, atunci când discut la telefon cu un preşedinte nou ales al unei ţări voi spune ceva necorespunzător, atunci când ştiu că atât de mulţi oameni ascultă pe fir?", a întrebat retoric liderul de la Casa Albă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici