Preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, în spital din cauza simptomelor prelungite de COVID

Preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, este internat în spital din cauza simptomelor prelungite ale COVID-19, a anunţat marţi biroul preşedintelui.

740 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, în spital din cauza simptomelor prelungite de COVID

Preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, în spital din cauza simptomelor prelungite de COVID

„Starea preşedintelui este destul de bună", a precizat sursa citată, adăugând că Sauli Niinisto va continua să lucreze de la distanţă.

Niinisto, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru coronavirus în urmă cu o săptămână, marţi, conform Reuters. „În ciuda infecţiei, preşedintele Niinisto este bine şi continuă să lucreze de la distanţă", preciza atunci biroul preşedintelui, adăugând că vizita oficială planificată în Norvegia pentru 21-22 aprilie s-a amânat.

Fnlanda se află în plin proces de analiză a aderării la NATO, iar Niinisto joacă un rol central în acest proces, care se aşteaptă să se încheie în câteva săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici