Preşedintele Polineziei Franceze este bolnav COVID-19. Cu două zile înainte, el s-a întâlnit cu Emmanuel Macron

  • La trei zile după o întâlnire cu Emmanuel Macron la Paris, preşedintele Polineziei Franceze, Edouard Fritch a fost confirmat cu COVID-19.
447 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Polineziei Franceze este bolnav COVID-19. Cu două zile înainte, el s-a întâlnit cu Emmanuel Macron

Preşedintele Polineziei Franceze este bolnav COVID-19. Cu două zile înainte, el s-a întâlnit cu Emmanuel Macron

Potrivit agenţiei ANSA, Edouard Fritch a fost confirmat cu COVID-19, la întoarcerea sa în Tahiti.

Şi partenera sa, care a călătorit cu el, a făcut testul, dar rezultatele au ieşit negative.

Edouard Fritch, în vârstă de 68 de ani, s-a întâlnit joi cu preşedintele Macron şi a plecat a doua zi la Papeete.

Sâmbătă seara a fost supus testului „pentru că avea puţină febră şi dureri articulare”. Rezultatul, care a ajuns în noaptea dintre sâmbătă şi duminică, a fost „pozitiv”.

În timpul şederii sale la Paris, cu o săptămână mai devreme, Edouard Fritch l-a întâlnit şi pe primul ministru Jean Castex, dar şi pe ministrul de Interne Gérald Darmanin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici