Preşedintele polonez Duda: dialogul cu Rusia nu are sens

Preşedintele polonez Andrzej Duda a declarat pentru CNN că dialogul cu Rusia „nu are sens” şi a susţinut impunerea de „condiţii foarte dure” regimului dirijat de Vladimir Putin, ca urmare a invadării Ucrainei.

1863 afișări
Imaginea articolului Preşedintele polonez Duda: dialogul cu Rusia nu are sens

Preşedintele polonez Duda: dialogul cu Rusia nu are sens

Dialogul cu Rusia nu are sens”, a spus Duda, care susţine Ucraina şi cere creşterii „sancţiunilor împotriva Moscovei”.

În interviu, liderul Poloniei nu a vrut să argumenteze declaraţiile premierului său, Mateusz Morawiecki, care l-a atacat recent pe preşedintele francez Emmanuel Macron, duăă ce a avut contacte cu Putin, comparându-le cu „negocieri cu Hitler”.

Preşedintele a explicat că, de mulţi ani, în cadrul Uniunii Europene, s-a sperat într-un dialog cu guvernul rus, chiar şi după atacurile trupelor ruse pe teritoriul Georgiei, în 2008, şi al Ucrainei, în 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici