Preşedintele Trump a vrut să îl concedieze pe secretarul Apărării, care a refuzat să folosească trupele împotriva protestatarilor

  • Preşedintele Donald Trump a fost pe punctul de a îl concedia pe secretarul Apărării Mark Esper
  • Acesta nu l-a folosit pe Trump în ideea de a folosi armata împotriva protestatarilor
971 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Trump a vrut să îl concedieze pe secretarul Apărării, care a refuzat să folosească trupele împotriva protestatarilor

Sursa foto: Donald Trump

Preşedintele Donald Trump a fost pe punctul de a îl concedia pe secretarul Apărării Mark Esper din cauza viziunilor diferite pe care le au cei doi asupra intervenţiilor armate pe plan intern, potrivit unor oficiali citaţi de Wall Street Journal.
 
Cu toate astea, consilierii l-au determinat pe Trump să nu facă acest gest.
 
Surse oficiale au precizat că Trump s-a înfuriat atunci când Esper nu l-a susţinut în idea de a folosi armata pentru a îndepărta protestatarii din Washington,  Minneapolis şi alte oraşe din SUA, care manifestau după ce George Floyd a fost ucis în Minneapolis, pe 25 mai. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici