Preşedintele Trump se aliază cu Triller, rivalul Tik Tok în încercarea de a stopa compania chineză

  • Preşedintele SUA Donald Trump a postat primul video pe Triller
  • Postarea are deja 4,8 milioane de vizualizări
  • Triller a fost fondat în 2015 dar câştigă popularitate prin preşedintele american
929 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Trump se aliază cu Triller, rivalul Tik Tok în încercarea de a stopa compania chineză

Preşedintele Trump se aliază cu Triller, rivalul Tik Tok în încercarea de a stopa compania chineză

Preşedintele Trump s-a alăturat principalului rival al companiei TikTok, în timp ce încearcă să blocheze gigantul de streaming video deţinut din China. Profilul său este @donaldjtrump şi are deja cîteva mii de followers.
 
Preşedintele a postat vineri primul său videoclip pe Triller, cu sediul în New York, iar clipul a fost vizionat deja de 4,8 milioane de ori, potrivit unui raport al ziarului The Sun.
 
În videoclip, preşedintele declară: „Sunt un profesionist în domeniul tehnologiei. Nimeni nu o poate face ca mine. Nimeni."
 
Alte două videoclipuri de pe pagina lui Trump îşi acuză adversarul prezidenţial, Joe Biden.
 
Triller a fost fondată în 2015 de Ryan Cavanaugh, dar a câştigat popularitate doar în ultimele săptămâni, pe fondul combaterii administraţiei Trump a ofensivei TikTok pe piaţa americană pe fondul preocupărilor cu privire la faptul că ar putea fi folosit pentru a spiona cetăţenii americani, pentru a descărca datele lor sau pentru a interfera cu alegerile locale.
 
Populară platformă este folosită de 100 de milioane de americani, mulţi dintre ei adolescenţi şi celebrităţi. India a interzis deja legăturile sale cu China.
 
Preşedintele Trump a semnat luna trecută un ordin executiv care interzicea companiilor americane să tranzacţioneze cu ByteDance, compania mamă de la TikTok din Beijing.
 
De asemenea, el a promis să interzică aplicaţia populară , dacă ByteDance nu reuşeşte să ajungă la o înţelegere cu Microsoft, care are în vedere cumpărarea TikTok sau o altă companie americană până la 15 septembrie.
 
Într-un ordin executiv vineri trecut, preşedintele a acordat companiei 90 de zile pentru a-şi vinde participaţiile TikTok din SUA şi a spus că are „dovezi credibile” care îl conduc să creadă ByteDance „ar putea lua măsuri care ameninţă să afecteze securitatea naţională a Statelor Unite statele.“
 
Compania a refuzat acuzaţia şi intenţionează să ducă administraţia Trump în instanţă cu privire la interdicţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici