Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Roma

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă dimineaţa la Roma, unde urmează să aiobă întâlniri cu preşedintele şi premierul Italiei şi cu Papa Francisc, scrie The Guardian.

217 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Roma

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Roma

Volodimir Zelenski a sosit sâmbătă pe aeroportul Ciampino din Roma, a declarat pentru Reuters o sursă politică.

În timpul şederii sale la Roma, se aşteaptă ca preşedintele Ucrainei să se întâlnească cu premierul Giorgia Meloni, cu Papa Francisc şi cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Suveranul pontif a declarat la sfârşitul lunii aprilie că Sfântul Scaun este implicat într-o misiune de pace pentru a pune capăt războiului din Ucraina.

Securitatea este maximă la Roma. Peste 1.000 de agenţi asigură o vizită liniştită pentru Zelenski, informează presa peninsulară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici