Preşedintele Ucrainei cataloghează drept "constructive" negocierile cu Rusia în Formatul Normandia

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a catalogat, joi, drept "constructive" negocierile desfăşurate la Paris, în Formatul Normandia, între consilieri politici ucraineni, ruşi, francezi şi germani, informează cotidianul Le Figaro.

1597 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ucrainei cataloghează drept "constructive" negocierile cu Rusia în Formatul Normandia
"Este pozitiv faptul că s-a derulat o astfel de reuniune", a afirmat joi Volodimir Zelenski, referindu-se la negocierile diplomatice desfăşurate miercuri după-amiază.
 
"Reuniunea a avut un caracter constructiv şi a fost evocată posibilitatea de a urma negocieri substanţiale peste două săptămâni, la Berlin", a subliniat Volodimir Zelenski.
 
"Prioritatea este să ajungem la un armistiţiu stabil şi necondiţionat în regiunea Donbas", a insistat Volodimir Zelenski, referindu-se la conflictul separatist din estul Ucrainei.
 
Reuniunea de miercuri s-a derulat la nivel de consilieri politici din Franţa, Germania, Ucraina şi Rusia, dar Volodimir Zelenski speră că va fi organizat curând un summit la nivel de preşedinţi în Formatul Normandia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici