Preşedintele Venezuelei l-a însărcinat pe fiul său, de 23 de ani, să verifice activitatea Guvernului în ţară

Unicul fiu al preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, Nicolas Maduro Guerra, a anunţat că a fost numit la conducerea unei echipe însărcinate să verifice activitatea Guvernului în ţară şi să prezinte un raport final tatălui său.

120 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Venezuelei l-a însărcinat pe fiul său, de 23 de ani, să verifice activitatea Guvernului în ţară

Preşedintele Venezuelei l-a însărcinat pe fiul său, de 23 de ani, să verifice activitatea Guvernului în ţară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Obiectivul meu este să se ajungă la un Guvern mai bun (...). Lipsea, în acest sens, o inspecţie zilnică a fiecărui lucru pe care îl face Guvernul naţional", a declarat Nicolas Maduro Guerra, în vârstă de 23 de ani, pentru postul Noticias 24.

Echipa condusă de către fiul preşedintelui, alcătuită din 10 profesionişti din diferite sectoare, a vizitat deja cinci dintre cele 23 de state venezuelene. Cu sediul la palatul prezidenţial Miraflores, ea va prezenta preşedintelui un raport despre eventualele probleme constate, propuneri şi recomandări.

Nicolas Maduro Guerra a anunţat deja că echipa sa va recomanda o creştere a producţiei companiei naţionale de lapte, care a înregistrat o scădere în ultimele luni.

Echipa a preconizat de asemenea ca ministrul Afacerilor Penitenciare Iris Varela să fie felicitată pentru lansarea construirii unei noi închisori în ţară, după ce populaţia carcerală a înregistrat o adevărată "explozie".

Nicolas Maduro-junior a mai declarat că-i va raporta "tot, tot, tot" ce a constatat tatălui său, subliniind că va viza în mod special corupţia şi birocraţia excesivă.

Fiul lui Maduro, moştenitorul politic al fostului preşedinte Hugo Chavez (1999-2013), a fost destul de discret de la alegerea tatălui său, în aprilie, mulţumindu-se să fie activ doar pe reţelele de socializare. Autorităţile menţin misterul asupra CV-ului acestuia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici