Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn este originară din Ghana

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este originară din Ghana şi este considerată "foarte credibilă" de anchetatori, relatează Le Figaro.

2124 afișări
Imaginea articolului Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn este originară din Ghana

Presupusa victimă a lui Dominique Strauss-Kahn este originară din Ghana (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Aceasta se numeşte Ophelia şi este originară din Ghana. Potrivit ultimei versiuni a poliţiei, ea susţine că faptele s-au petrecut în jurul prânzului.

Potrivit unei surse din cadrul lanţului hotelier Sofitel, o cameristă poate intra într-o cameră cu cartela de care dispune fără a aştepta un ordin oficial de la recepţie. Ophelia ar fi deschis uşa strigând «house keeping» fără a obţine un răspuns.

Acesta a fost primul sejur al lui Dominique Strauss-Kahn în 2011 în acest hotel unde s-a cazat de cinci ori în 2010.

Totodată, precizează cotidianul francez, biletul său de avion a fost cumpărat joi, 12 mai, şi, potrivit sistemului Gaetan de rezervare pentru Air France, ora de întoarcere a fost modificată cel puţin o dată.

Potrivit unui director comercial norvegian, Mortem Meier, citat de New York Times, care a fost condus de acelaşi şofer, "Strauss-Kahn era foarte grăbit. Voia să părăsească locul cât mai repede posibil. Părea tulburat şi stresat". În timpul cursei, el ar fi contactat-o telefonic pe soţia sa, Anne Sinclair, care îl aştepta la Paris şi i-ar fi spus că are o "problemă gravă", potrivit Le Monde.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici