Prezentatoare TV din Italia, tâlhărită de trei indivizi est-europeni, posibil români

Trei indivizi rămaşi neidentificaţi, cu accent est-european, posibil români, au pătruns prin efracţie, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în casa din Roma a unei cunoscute prezentatoare a telejurnalului postului RAI Uno, Cristina Guerra, furând bani şi bijuterii, scrie ziarul La Repubblica.

130 afișări

Cei trei indivizi, purtând cagule, au pătruns în cursul nopţii de miercuri spre joi în vila prezentatoarei TG1 Cristina Guerra, în zona Aurelia & Monteverde din Roma.

Anchetatorii italieni cred că este vorba de o bandă de experţi în spargeri. Hoţii au demontat grilajul unui geam şi au pătruns în locuinţa în care se afla Cristina Guerra şi cei trei copii. Prezentatoarea TG1 a fost trezită de zgomote şi ameninţată cu arme de foc pentru a deschide două seifuri. Unul dintre seifuri a fost deschis, iar hoţii au sustras din el bani şi bijuterii a căror valoare încă nu a fost stabilită. Au insistat să fie deschis şi al doilea seif, dar jurnalista le-a spus calmă că nu are cheia. Unul dintre hoţi a ameninţat-o că, dacă nu va deschide seiful, îi vor răpi un copil şi îl vor duce într-o tabără de nomazi. Într-un final, hoţii au renunţat, plecând doar cu banii şi bijuteriile din primul seif.

"Eu sunt în stare de şoc. Copiii nu au auzit nimic, au dormit tot timpul şi nu au probleme", a declarat prezentatoarea TV.

Anchetatorii italieni cred că autorii jafului ar putea fi locatarii unei tabere de nomazi, probabil cetăţeni români.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici